I Mina Boonies Värld...

...Hur ser det ut där egentligen? Tja de lever ett liv tillsammans med Mr.Snurra och Mr.Chicken. Om jag kommer in i bilden är det bara för 3 själ:

1. De e medvetslösa.
2. De e sjuka.
3. Behöver snabba sc (tvättar dem.)

Och eftersom jag nästan aldrig matar dem, får de leva med 2 veckors semester på Pet Hotel, eller dö och sedan bli återupplivade. Inte så skojigt liv va? Men igår kväll och imorse vid en tidpunkt då ingen var inne i chatten så gick jag till mitt rum för att busa lite med dem xD:


Igår kväll:



Jag smyger på dem medans de sparkar boll. Konstigt att de blundar...?


Imorse:



Här berättar jag en saga för dem, men de för nöja sig med att jag säger: Det var en gång en björn...



Imorse igen, fast med andra kläder:



De vart lite arga på mig pga sagan så då är det bäst att slå de i huvudet. Det kanske ni känner igen, ni som sett min nya film, GulleFnatt, KlinkePonk & CO?  Tyvärr är det inte alltid man träffar... Men jag verkade iaf roa Sunshine (den gula boonien.) Kolla bara hur hon ser ut xD.



Fast nu får de vara ensamma med MR. Snurra och MR. Chicken.  Hehe.. xD





Random

Sry för den extremt dåliga uppdateringen. Jag har haft så fullt upp i smr att jag inte hunnit blogga ngt. Just nu sitter jag i mina kusiners sommarstuga och bloggar med min HTC. När jag loggat in på msp senaste gången sa Emma1518 att man inte kan köpa looks längre... Dryyygt...-.-" Hoppas ni fått en bra smr.

Just det

I Torsdags var jag ju och shoppade med Emma1518. Det skrev hon på sin och ABDALI9999s blogg. Vi var nog mest på NewYorker. Där köpte jag den här snyggingen:



Och ja, bilden är kopierad från ngn norsk blogg för att jag inte orkar ta fram ngn kamera. Men så ser den ut.


Från en MuMiN som INTE pallar lägga in "Moony" bilden i slutet.


Nya MovieStarPlanet ♥

Ja, ni har nog alla sett hur nya MovieStarPlanet ser ut om jag inte har helt fel. Jag upptäckte däremot den så sent som igår. Men det kanske var då den kom? Aja jag vet inte. Enligt mig är det mycket snyggare och ser modernare ut en designen innan, eller hur? Ett jättestort minus e att det laggar asmkt. Och då menar jag asmkt. Det laggar typ dubbelt så mkt än gamla msp... -.-"  

   

För tillfället har jag ingen bild på den nya designen.

En annan förbättring är att man kan sätta ihop en hel outfit i shoppingen. Jag fick insperation av MspNördarna att skapa egna "drömlooks". Så här kommer mina:





Jag har massor med Vit/Blå kläder så vrf inte skaffa mer? Looken gick på någonstans runt 2000 sc.




Har alltid älskat färgen, så why not?




Och så faller man tillbaks på rosa igen ;D.


Alla looks gick på runt + 2000 sc. Så jag gissar på att allt skulle kunna kosta 7000 sc. Bara att börja samla :)
 


RSS 2.0