_______



Gissa vem sitter med en htc i handen! Det kan väl inte vara jag? JO! En MuMiN har fått en htc! Kameran är på 5mp, kanske inte så jättemkt men min förra mobil var på 3,1 mp.
Hälsningar från en MuMiN.


Note: Den ser så pajad ut eftersom jag fyllt i konturena, dum som jag var :'@.


Mallorca Nästa!

Wooohoo! Nu är det fastspikat att jag och pappa drar till Mallorca i början av Juli. (Ungefär). Kanske att vi drar över till Barcelona några dagar. Det ska bli jättekul! Men, jag har ett val:

1. Boka in charter och ligga och slappa på beachen (En aaasfin!!) i en vecka.
2. Hyra en lägenhet i stan, slappa på en ganska fin strand, dra över någon dag till den asfina stranden, och sedan vidare till Barca. Detta alternativet har en reseperiod på ungefär 10 dagar, då jag och pappa kan välja exakt hur många dagar man vill stanna.

J a g  h a r  a b s o l u t  i n g e n  a n i n g !!


Dessutom har jag en htc Desire på fredag :D. I höstas krashade pappas iPhone så han gick och köpte en htc istället. Då hade jag sagt att det var stort slöseri på pengar, men nu är jag bara glad. Nämligen någon månad senare han köpt sin htc började iPhonen fungera igen -.-". Sen dess har han inte haft använding för den. Och på den här vintern som varit, så började min nuvarande mobil få buggar. Nu laddar den som fullladdad ut på typ 5 minuter. Plus att den är jättetrög. Så, jag och pappa har kommit på en deal om att jag får köpa hans htc för 1500 kr (YAAY!) i utbyte att jag ger honom min gamla mobil.

WOOHOO x2



Kanske liiite för stor bild xD. Men så ser den ut.


Written in the stars ♥

Dagens låt. När jag var bebis träffade jag Eric Turner (sångaren på refrängen och låtskrivaren). Min gudmor var ihop med honom. Själv kan jag bara klicka på replay, igen och igen och åter igen.


Jag är-

EN MUMIN.

Kissy är ju en kossa. Ralle_booi e ju en Nalle. Figarinaa är ju en gris. Vad är då jag?
Hmm, hur har de gjort?

Kissy-Kossy-Kossa
Ralle-Nalle
Figarinaa-FiggaPigga-Pig (Gris)

Många svenskar (långt ifrån alla) har ett visst uttal och därför blir Moony, Muuny. Hur konstigt det än låter så tycker jag Muuny och Mumin låter rätt likt.
Men, ni kanske kmr på ngt bättre. Kommentera då gärna!

Det här vill jag helst nt att nu skriver:
Kossa (Muu)ny- Kissy e det redan.
Måne. Inte roligt -..-"

Alla andra förslag går hur bra somhelst!
Tacksam för tips!





Gröna Lund

I förrigår var jag på Gröna Lund med klassen. Jag åkte allt läskigt förutom 110 meters frittfall. Jag bangade ur precis när jag skulle sätta mig. Här har ni iallafall en recension på dem attraktioner jag åkt.

(Den som gav mig idén till detta var Jennistar)







Läskighet: 4/5
Rolighet: 5/5





Läskighet: 5/5
Rolighet: 4/5





Läskighet: 3/5
Rolighet: 3/5




Läskighet: 1/5
Rolighet: 4/5


Det var de bästa, jag pallar nt recenera mera. Hoppas det var bra :D








.



Nu, blev det en yttligare header, det är faktiskt kul att göra dem! Och bara därför (för att det är kul), så anordnar jag en tävling om vem som kan göra snyggaste looken på mig. Priset blir ju förstås en header till bloggen.


Lycka till!


RSS 2.0